Szűrés

A(z) hozzáférési pont kulcsszót tartalmazó cikkek

Tanácsok vezeték nélküli megoldásokhoz

2023. március 28. -

A vezeték nélküli technológia ma már az emberek és a vállalkozások mindennapi életének szerves részét képezi. Csakúgy, mint mondjuk az elektromosság esetében, akkor döbbenünk rá a vezeték nélküli technológia fontosságára, amikor probléma adódik a hálózatunkkal. Éppen ezért most minden eddiginél fontosabb, hogy a szervezetek úgy alakítsák vezeték nélküli megoldásaikat, hogy azok megfeleljenek az üzletük sajátos igényeinek és elvárásainak.

Tovább

Kedvező árú hozzáférési pontok

2023. március 3. -

A WiFi 6 szabvány első számú választássá vált a vezeték nélküli hálózatok építése vagy bővítése során. A Zyxel a WiFi 6-ra összpontosító márkák közé tartozik, olyan hozzáférési pontokat kínálva, amelyek magas hatékonyságú WiFi megoldást biztosítanak nagyon kedvező áron, és alternatívát jelentenek a UniFi számára.

Tovább

Díjazták a Zyxel szupergyors vezeték nélküli csatlakozását

2023. január 11. -

A biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások vezető beszállítója, a Zyxel Networks iparági vezető szerepéért kapott elismerést. Új szintre emelő és innovatív termékeihez kapcsolódóan, a Taiwan Excellence Awards eseményen az NWA50AX hozzáférési pontja érdemelt ki díjat.

Tovább

A UniFi alternatívája! Mindenkinek jár a leggyorsabb WiFi

2022. október 10. -

A Zyxel a legújabb Wi-Fi 6 szabványt támogató hozzáférési pontok vadonatúj sorozatát dobta piacra, válaszul a vállalkozások és szervezetek egyre növekvő igényére a gyors vezeték nélküli adatátvitel és az egyre több kliens csatlakoztathatósága iránt. Az új NWA50AX és NWA90AX belső hozzáférési pontok, valamint az NWA55AXE külső hozzáférési pontok komoly értékesítési sikerre tettek szert – kétségtelenül a jóval drágább versenytársaikhoz képest kedvezőbb áraiknak köszönhetően.

Tovább